langpl

Komponenty i dodatki do lodów

Wysokiej jakości dodatki wzbogacające smak lodów wytwarzanych zarówno metodami przemysłowymi, jak i rzemieślniczymi. Produkowane z najlepszych surowców, również tych uprawianych z uwzględnieniem standardów RSPO i UTZ. W wersji dla przemysłu, parametry fizyczne, takie jak lepkość czy konsystencja, dostosowywane są do wymagań linii produkcyjnych Klientów. Najbardziej popularne smaki to: truskawkowy, malinowy, wiśniowy, czekoladowy, kawowy, karmelowy i adwokatowy.

Komponenty mogą być stosowane do wszelkiego rodzaju lodów:

  • lodów na bazie mlecznej,
  • sorbetów,
  • lodów wegańskich.

Opakowania:

  • Worki aseptyczne: 25 kg
  • Zbiorniki ze stali nierdzewnej: 250, 600, 1000 kg
  • Wiadra: 13, 25, 40 kg
langpl
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.