langpl

Komponenty i dodatki do lodów

Wsady owocowe i smakowe do lodów

Na tą grupę składa się szeroki asortyment wsadów dla mleczarstwa, które doskonale sprawdzają się w funkcji baz do mieszania z masą lodową. Nadają one smak i barwę lodom produkowanym metodami rzemieślniczymi i przemysłowymi. Stanowią doskonałą, pod względem ceny, alternatywę dla past skoncentrowanych. Owoce mogą występować w postaci całych fragmentów lub w formie homogennej, uzyskanej z przecierów i koncentratów.

Na życzenie Klientów przygotowujemy wsady o zróżnicowanych parametrach fizykochemicznych dostosowanych do konkretnych wymagań linii produkcyjnych:

Zalecane dozowanie: 10-20%

Opakowanie Waga
Worki aseptyczne 25 kg
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

langpl
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.