langpl

Nadzienia do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków

Wysokiej jakości specjalizowane komponenty stosowane w przemysłowej produkcji wyrobów cukierniczych, takich jak nadziewane tabliczki i batony czekoladowe, praliny oraz cukierki. Przygotowywane są według oryginalnych receptur, uwzględniających indywidualne wymagania technologiczne linii produkcyjnych naszych Kontrahentów. Właściwie dobrana lepkość i konsystencja nadzienia, przyczynia się do optymalizacji i zwiększenia wydajności procesu produkcyjnego wyrobów cukierniczych. Najbardziej popularne smaki to: karmelowy, adwokatowy, czekoladowy, truskawkowy, wiśniowy, malinowy oraz whisky.

Opakowania:

  • Składane kontenery IBC: 1000 kg
  • Zbiorniki ze stali nierdzewnej: 250, 600, 1000 kg
  • Wiadra: 13, 25, 40 kg
langpl
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.