langpl

Nadzienia do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków

Nadzienia owocowe do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków

Półprodukty przygotowywane na bazie przecierów i koncentratów owocowych. Wysoki ekstrakt gwarantuje bezpieczeństwo mikrobiologiczne i długie terminy przydatności gotowych wyrobów czekoladowych. Dodatki te mogą być dozowane bezpośrednio do korpusów czekoladowych, a także jako druga warstwa na nadzienia tłuszczowe. Zróżnicowane pod względem smaku i konsystencji mogą zawierać w składzie fragmenty owocowe o różnej wielkości, a także mieszanki witamin lub zioła. Komponujemy pod projekty Klientów również nietypowe, oryginalne smaki przykładowo: papaja, granat, limonka z yerba mate.

Opakowanie Waga
Składane kontenery IBC 1000 kg
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg
langpl
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.