langpl

Nadzienia do produktów piekarsko-cukierniczych

Nadzienia termostabilne z kawałkami owoców

Grupa nadzień przeznaczonych do zapiekania na powierzchni, w środku i pomiędzy warstwami ciasta w produktach piekarsko-cukierniczych, takich jak: jagodzianki, szarlotki, ciastka francuskie, drożdżówki, rogaliki, arletki czy roladki. Nadzienia przygotowywane są z owoców mrożonych dodawanych w całości lub w postaci fragmentów o wielkości dostosowanej do średnicy dyszy dozującej na linii produkcyjnej Klienta. Maksymalna zawartość owoców w nadzieniu może sięgać nawet do 90%. Najbardziej popularne w tej grupie smaki to: jabłko, wiśnia, brzoskwinia i ananas. Nadzienia z kawałkami owoców wzbogacają produkty piekarsko-cukiernicze o soczysty, owocowy smak oraz uatrakcyjniają wygląd wyrobów cukierniczych.

Opakowania Waga
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Beczki plastikowe 120, 160 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg
langpl
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.