langpl

Wsady owocowe i smakowe do produktów mleczarskich

Wsady owocowe dozowane jako warstwa

Wsady gęste o zwartej konsystencji i właściwościach uniemożliwiających mieszanie się z warstwą mleczną. Specjalnie opracowana receptura i zastosowany układ stabilizacji zapobiegają przenikaniu wsadu do masy mlecznej jogurtów łóżeczkowych, serków i deserów. Mogą być dozowane na dnie kubka wyrobu gotowego albo na powierzchni bazy mlecznej. Owoce mogą posiadać zróżnicowaną fragmentację dostosowaną do wymagań Klienta. Wsady te występują też w wersji BIO, słodzone cukrem trzcinowym.

Opakowanie Waga
Worki aseptyczne 25 kg
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
langpl
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.