langpl langen langru
Wsady owocowe i smakowe do produktów mleczarskich

Wsady owocowe dozowane jako warstwa

Wsady gęste o zwartej konsystencji i właściwościach uniemożliwiających mieszanie się z warstwą mleczną. Specjalnie opracowana receptura i zastosowany układ stabilizacji zapobiegają przenikaniu wsadu do masy mlecznej jogurtów łyżeczkowych, serków i deserów. Mogą być dozowane na dnie kubka wyrobu gotowego albo na powierzchni bazy mlecznej. Owoce mogą posiadać zróżnicowaną fragmentację dostosowaną do wymagań Klienta. Wsady te występują też w wersji BIO, słodzone cukrem trzcinowym.

Opakowanie Waga
Worki aseptyczne 25 kg
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg

 

langpl langen langru
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE