langpl

Nowe nadzienia nieowocowe do pralin, czekolad i cukierków

Wprowadziliśmy do oferty nowe nadzienia nieowocowe do pralin czekolad i cukierków, które wyróżniają się kremowo-budyniową konsystencją.

Najbardziej popularne smaki to:

  • mięta ogrodowa
  • kawowe mocne
  • orzech laskowy
  • orzech włoski
  • o smaku creme brulle

Gładka kremowa tekstura to zasługa specjalnie dobranego układu stabilizacji.

langpl
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.