langpl

Wsady owocowe i smakowe do produktów wegańskich

Wprowadziliśmy do oferty nową linię wsadów owocowych i smakowych przeznaczonych jako dodatek do deserów wegańskich produkowanych z baz owsianych i z baz z mleka kokosowego.

Wsady te mogą występować w wersji bez dodatku cukru. W funkcji słodzącej występuje wówczas inulina lub koncentraty owocowe. Cukier biały może też być zastąpiony w tych wyrobach cukrem brązowym trzcinowym. Wsady do produktów wegańskich wyróżniają się wysoką zawartością owoców - do 70% oraz zastosowaniem naturalnych aromatów i zagęstników, takich jak skrobia natywna, czy też tapioka. Najbardziej popularne smaki to:

  • ananas-mango
  • brzoskwinia-marakuja
  • malina-żurawina
  • jagodowy
  • brzoskwiniowy
  • waniliowy z pokruszoną laską wanilii
langpl
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.