langpl

Komponenty i dodatki do lodów

Polewy i sosy owocowe i smakowe do lodów

Dodatki wzbogacające smak lodów produkowanych metodami przemysłowymi, przeznaczone do polewania, przekładania lub marmurkowania masy lodowej w lodach pudełkowych, kuwetowych, rożkach, itp. Rozbudowana paleta smakowa gwarantuje naszym Klientom indywidualne dopasowanie najlepszego dla siebie rozwiązania. Szczególnie interesującą grupę stanowią polewy z krótką listą składników, przeznaczone do lodów produkowanych zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Wyroby te swoimi parametrami fizycznymi: konsystencją, strukturą i zakresem lepkości, dostosowywane są ściśle do wymagań linii  produkcyjnych naszych Klientów. Każda partia badana jest pod kątem spełniania tych wymogów w naszym wewnętrznym laboratorium.

Opakowanie Waga
Worki aseptyczne 25 kg
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Wiadra: 13, 25, 40 kg

 

langpl
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.