langpl langen langru
Komponenty i dodatki do lodów

Posypki

Słodkie kulki, które powstają wskutek otaczania zbożowego rdzenia czekoladą. Znajdują zastosowanie jako dodatek dekoracyjny i smakowy do lodów, ciast, gofrów i tortów. Do najbardziej popularnych należą: chrupiące kulki zbożowe w czekoladzie mlecznej, gorzkiej lub białej, dostępne także w postaci mieszanki. Bogata paleta kolorów, smaków i tekstur daje wiele możliwości dekoracyjnych i zapewnia dostosowanie aspektów wizualnych oraz smakowych do indywidualnych potrzeb Klienta.

Opakowanie Waga
Worki aseptyczne 25 kg
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

langpl langen langru
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.