Nadzienia do produktów piekarsko-cukierniczych

Nadzienia termostabilne marmoladowe

Nadzienia termostabilne z kawałkami owoców

Nadzienia termostabilne kremowe

Nadzienia do ciastek dozowane po wypieku

Nadzienia do ciast mrożonych dozowane po wypieku
Grupa półproduktów wzbogacających smak i uatrakcyjniających wygląd szerokiej gamy wyrobów piekarsko-cukierniczych wytwarzanych zarówno metodami przemysłowymi, jak i rzemieślniczymi. Stosowane są jako dodatek do wyrobów wypiekanych między innymi z ciasta kruchego, biszkoptowego, francuskiego i piernikowego. Wyśmienicie sprawdzają się też przy dekorowaniu, nadziewaniu i przekładaniu tortów, tart, szarlotek, pączków, drożdżówek, itp. W zależności od przeznaczenia nadzienia różnią się zawartością owoców, konsystencją oraz parametrem ekstraktu i aktywności wody. Posiadamy również w ofercie szeroką gamę nadzień kremowych.
Opakowania:
- Zbiorniki ze stali nierdzewnej: 250, 600, 1000 kg
- Beczki plastikowe: 120, 160 kg
- Wiadra: 13, 25, 40 kg