langpl

Nadzienia do produktów piekarsko-cukierniczych

Grupa półproduktów wzbogacających smak i uatrakcyjniających wygląd szerokiej gamy wyrobów piekarsko-cukierniczych wytwarzanych zarówno metodami przemysłowymi, jak i rzemieślniczymi. Stosowane są jako dodatek do wyrobów wypiekanych między innymi z ciasta kruchego, biszkoptowego, francuskiego i piernikowego. Wyśmienicie sprawdzają się też przy dekorowaniu, nadziewaniu i przekładaniu tortów, tart, szarlotek, pączków, drożdżówek, itp. W zależności od przeznaczenia nadzienia różnią się zawartością owoców, konsystencją oraz parametrem ekstraktu i aktywności wody. Posiadamy również w ofercie szeroką gamę nadzień kremowych.

Opakowania:

  • Zbiorniki ze stali nierdzewnej: 250, 600, 1000 kg
  • Beczki plastikowe: 120, 160 kg
  • Wiadra: 13, 25, 40 kg
langpl
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.