langpl

Nowe posypki do lodów

Wprowadziliśmy do oferty nowe rodzaje posypek:

Kulki pszenno-ryżowe w gramaturze 4-7 mm

  • w czekoladzie mlecznej o smaku karmelowym
  • w czekoladzie mlecznej
  • w czekoladzie białej

Bakalie w czekoladzie w gramaturze 10-15 mm

  • orzech laskowy w czekoladzie mlecznej o smaku karmelowym
  • rodzynka w czekoladzie mlecznej
  • daktyl w kostce w czekoladzie mlecznej
  • figa w kostce w czekoladzie mlecznej

Znakomity dodatek dekoracyjny i smakowy do lodów, gofrów i deserów mlecznych.

langpl
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.