langpl langen langru
Nadzienia cukiernicze i nadzienia piekarnicze

Nadzienia termostabilne marmoladowe

Uniwersalne pod względem zastosowania nadzienia, wykorzystywane zarówno w przemysłowej produkcji ciastek, jak i do aplikacji w pączkach, rogalikach czy drożdżówkach produkowanych w rzemieślniczych zakładach piekarsko-cukierniczych.

Wyroby te przygotowywane są z przecierów owocowych. Nadzienia termostabilne, służą do nadziewania ciast przed procesem pieczenia i bardzo dobrze zapiekają się w ciastkach zarówno przy dozowaniu na powierzchni, jak i do środka. Konsystencja nadzień może być dostosowana do dozowania bezpośrednio ze zbiorników za pomocą pompy na linii produkcyjnej ciastek. Najbardziej popularne smaki: truskawkowy, wiśniowy, malinowy, wieloowocowy.

Opakowanie Waga
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Beczki plastikowe 120, 160 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

langpl langen langru
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE