langpl

Komponenty i dodatki do lodów

Owoce kandyzowane w syropie

Owoce kandyzowane w syropie to wyśmienite dodatki, które służą do wzbogacania smaku oraz do dekoracji lodów, ciast i deserów. Owoce mogą być zanurzone w syropie lub w zalewie alkoholowej. Do najbardziej popularnych dodatków tego rodzaju należą: rodzynka, wiśnia czy czarna porzeczka w syropie oraz rodzynka w rumie. Odciek oraz ekstrakt końcowy tych wyrobów dostosowujemy do uzgodnionych, indywidualnych potrzeb Klienta.

Opakowanie Waga
Worki aseptyczne 25 kg
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

langpl
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.