langpl langen langru
Komponenty i dodatki do lodów

Wsady owocowe i smakowe do lodów

Na tą grupę składa się szeroki asortyment wsadów dla mleczarstwa, które doskonale sprawdzają się w funkcji baz do mieszania z masą lodową. Nadają one smak i barwę lodom produkowanym metodami rzemieślniczymi i przemysłowymi. Stanowią doskonałą, pod względem ceny, alternatywę dla past skoncentrowanych. Owoce mogą występować w postaci całych fragmentów lub w formie homogennej, uzyskanej z przecierów i koncentratów.

Na życzenie Klientów przygotowujemy wsady o zróżnicowanych parametrach fizykochemicznych dostosowanych do konkretnych wymagań linii produkcyjnych:

Zalecane dozowanie: 10-20%

Opakowanie Waga
Worki aseptyczne 25 kg
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

langpl langen langru
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.