Komponenty i dodatki do lodów

Wsady owocowe i smakowe do lodów

Polewy i sosy owocowe i smakowe do lodów

Owoce kandyzowane w syropie

Posypki
Wysokiej jakości dodatki wzbogacające smak lodów wytwarzanych zarówno metodami przemysłowymi, jak i rzemieślniczymi. Produkowane z najlepszych surowców, również tych uprawianych z uwzględnieniem standardów RSPO i UTZ. W wersji dla przemysłu, parametry fizyczne, takie jak lepkość czy konsystencja, dostosowywane są do wymagań linii produkcyjnych Klientów. Najbardziej popularne smaki to: truskawkowy, malinowy, wiśniowy, czekoladowy, kawowy, karmelowy i adwokatowy.
Komponenty mogą być stosowane do wszelkiego rodzaju lodów:
- lodów na bazie mlecznej,
- sorbetów,
- lodów wegańskich.
Opakowania:
- Worki aseptyczne: 25 kg
- Zbiorniki ze stali nierdzewnej: 250, 600, 1000 kg
- Wiadra: 13, 25, 40 kg