langpl langen
Nadzienia do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków

Nadzienia owocowe do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków

Półprodukty przygotowywane na bazie przecierów i koncentratów owocowych. Wysoki ekstrakt gwarantuje bezpieczeństwo mikrobiologiczne i długie terminy przydatności gotowych wyrobów czekoladowych. Dodatki te mogą być dozowane bezpośrednio do korpusów czekoladowych, a także jako druga warstwa na nadzienia tłuszczowe. Zróżnicowane pod względem smaku i konsystencji mogą zawierać w składzie fragmenty owocowe o różnej wielkości, a także mieszanki witamin lub zioła. Komponujemy pod projekty Klientów również nietypowe, oryginalne smaki przykładowo: papaja, granat, limonka z yerba mate.

Opakowanie Waga
Składane kontenery IBC 1000 kg
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

langpl langen