langpl

Nadzienia do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków

Nadzienia smakowe do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków

Komponenty produkowane na bazie mleka zagęszczonego, syropów, cukru i tłuszczu. Konsystencja dostosowywana jest do wymagań linii produkcyjnych Kontrahentów. Może być płynna i ciągnąca, bądź też gęsta i urywana. Produkty znajdują zastosowanie przy nadziewaniu zarówno pralin jak i tabliczek czekoladowych. Mogą zawierać w składzie dodatek alkoholu do 5% w postaci spirytusu lub markowych wyrobów alkoholowych, takich jak na przykład Rum, Prosecco, Irish Cream czy Whisky. Nadzienia smakowe to łatwy i atrakcyjny sposób na urozmaicenie asortymentu wyrobów cukierniczych.

Opakowanie Waga
Składane kontenery IBC 1000 kg
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

langpl
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.