langpl langen
Nadzienia do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków

Nadzienia smakowe do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków

Komponenty produkowane na bazie mleka zagęszczonego, syropów, cukru i tłuszczu. Konsystencja dostosowywana jest do wymagań linii produkcyjnych Kontrahentów. Może być płynna i ciągnąca, bądź też gęsta i urywana. Produkty znajdują zastosowanie przy nadziewaniu zarówno pralin jak i tabliczek czekoladowych. Mogą zawierać w składzie dodatek alkoholu do 5% w postaci spirytusu lub markowych wyrobów alkoholowych, takich jak na przykład Rum, Prosecco, Irish Cream czy Whisky. Nadzienia smakowe to łatwy i atrakcyjny sposób na urozmaicenie asortymentu wyrobów cukierniczych.

Opakowanie Waga
Składane kontenery IBC 1000 kg
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

langpl langen