langpl langen
Nadzienia cukiernicze i nadzienia piekarnicze

Nadzienia do ciast mrożonych dozowane po wypieku

Nadzienia owocowe używane jako dodatek w przemysłowej produkcji tortów, tart i pączków mrożonych. Dzięki swoim termostabilnym właściwościom nadzienia dobrze znoszą działanie zarówno wysokich, jak i niskich temperatur. Po rozmrożeniu zachowują odpowiednią konsystencję, smak i barwę. Półprodukty te przeznaczone są do dozowania po wypieku zarówno do środka, jak i na powierzchni wyrobów ciastkarskich. Owoce mogą występować w postaci przetartej lub jako dowolnej wielkości fragmenty. Najbardziej popularne smaki: wieloowocowy, brzoskwiniowy, malinowy i wiśniowy.

Opakowanie Waga
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Beczki plastikowe 120, 160 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

langpl langen