langpl langen langru
Nadzienia cukiernicze i nadzienia piekarnicze

Nadzienia termostabilne kremowe

Wyroby stosowane jako dodatek do piekarsko-cukierniczych produktów rzemieślniczych takich jak: drożdżówki, pączki, rogaliki, ciasta francuskie. Najbardziej popularne komponenty o budyniowej konsystencji w tej grupie to „Kremy Izi” oraz „Kremy Fine” o smakach: adwokat, czekolada, toffi, wanilia, tiramisu i kukułka. Inne atrakcyjne smaki w tej grupie to: karmel, kajmak i nutina. Nadzienia mogą być dozowane bezpośrednio do ciastek zarówno przed, jak i po wypieku. Delikatnie zapiekają się w cieście, tworząc apetyczny dodatek, urozmaicający i uatrakcyjniający wyrób cukierniczy.

Opakowanie Waga
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Beczki plastikowe 120, 160 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

langpl langen langru
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE