Nadzienia cukiernicze i nadzienia piekarnicze
Nadzienia termostabilne kremowe
Wyroby stosowane jako dodatek do piekarsko-cukierniczych produktów rzemieślniczych takich jak: drożdżówki, pączki, rogaliki, ciasta francuskie. Najbardziej popularne komponenty o budyniowej konsystencji w tej grupie to „Kremy Izi” oraz „Kremy Fine” o smakach: adwokat, czekolada, toffi, wanilia, tiramisu i kukułka. Inne atrakcyjne smaki w tej grupie to: karmel, kajmak i nutina. Nadzienia mogą być dozowane bezpośrednio do ciastek zarówno przed, jak i po wypieku. Delikatnie zapiekają się w cieście, tworząc apetyczny dodatek, urozmaicający i uatrakcyjniający wyrób cukierniczy.
Opakowanie | Waga |
Zbiorniki ze stali nierdzewnej | 250, 600, 1000 kg |
Beczki plastikowe | 120, 160 kg |
Wiadra | 13, 25, 40 kg |