langpl langen langru
Nadzienia cukiernicze i nadzienia piekarnicze

Nadzienia termostabilne z kawałkami owoców

Grupa nadzień przeznaczonych do zapiekania na powierzchni, w środku i pomiędzy warstwami ciasta w produktach piekarsko-cukierniczych takich jak: jagodzianki, szarlotki, ciastka francuskie, drożdżówki, rogaliki, arletki czy roladki. Nadzienia przygotowywane są z owoców mrożonych dodawanych w całości lub w postaci fragmentów o wielkości dostosowanej do średnicy dyszy dozującej na linii produkcyjnej Klienta. Maksymalna zawartość owoców w nadzieniu może sięgać nawet do 90%. Najbardziej popularne w tej grupie smaki to: jabłko, wiśnia, brzoskwinia i ananas. Nadzienia z kawałkami owoców wzbogacają produkty piekarsko-cukiernicze o soczysty, owocowy smak oraz uatrakcyjniają wygląd wyrobów cukierniczych.

Opakowania Waga
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Beczki plastikowe 120, 160 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

langpl langen langru
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE