langpl langen
Nadzienia cukiernicze i nadzienia piekarnicze

Nadzienia termostabilne marmoladowe

Uniwersalne pod względem zastosowania nadzienia, wykorzystywane zarówno w przemysłowej produkcji ciastek, jak i do aplikacji w pączkach, rogalikach czy drożdżówkach produkowanych w rzemieślniczych zakładach piekarsko-cukierniczych.

Wyroby te przygotowywane są z przecierów owocowych. Nadzienia termostabilne, służą do nadziewania ciast przed procesem pieczenia i bardzo dobrze zapiekają się w ciastkach zarówno przy dozowaniu na powierzchni, jak i do środka. Konsystencja nadzień może być dostosowana do dozowania bezpośrednio ze zbiorników za pomocą pompy na linii produkcyjnej ciastek. Najbardziej popularne smaki: truskawkowy, wiśniowy, malinowy, wieloowocowy.

Opakowanie Waga
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Beczki plastikowe 120, 160 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

langpl langen